Column: Ons Festival!

Komende zaterdag is het weer zo ver! Ons Krimpen Festival is er weer! Het jaarlijkse festival, wederom geweldig georganiseerd door de mensen van Krimpen Presents. Allerlei kraampjes waarin onder andere de Krimpense sportverenigingen zich presenteren.

Dit jaar zal er ook een kraam zijn vanuit onze partnergemeente Kiskörös, met hun streekproducten. We hebben namelijk 25 jaar een stedenband. En daarom komt een delegatie uit Hongarije en zal ook de Hongaarse ambassadeur ons verblijden met zijn aanwezigheid. We onthullen een tegel ter herinnering aan de samenwerking en houden een symposium over de kansen van samenwerken.

Het festival duurt de hele dag. Bijzonder is ook dat de directie van de Veiligheidsregio (brandweer en ambulance) vanuit Rotterdam naar Krimpen komt om met u in gesprek te gaan over brandveiligheid. Beter worden in blussen kan haast niet, zo goed zijn ze. Maar beter worden in het voorkomen van brand, dat doen we samen. Zoekt u ze dus vooral op als u vragen heeft, of om ook uw duit in het zakje te doen.

’s Avonds komt De Kik optreden. En nog heel wat fraais meer. Kortom, het wordt geweldig. En traditiegetrouw wordt het ook nog eens prachtig weer.

Zien we elkaar dan en daar?

Martijn Vroom

Burgemeester

 

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s