Column: Volhouden is moeilijk

Het is ongelofelijk knap hoe het onderwijs het lesgeven heeft aangepast aan de nieuwe omstandigheden. Het is indrukwekkend hoe de zorg en de hulpdiensten (van brandweer tot politie en van ambulances tot BOA’s) zich inzetten. De maatschappelijke initiatieven zijn letterlijk hartverwarmend en emotionerend.

Maar we worden het met z’n allen zat. Dat merk ik aan alles.Toch hebben

we nog een lange weg te gaan dus laten we elkaar energie geven om vol te houden! Houd moed, houd vol. Langzaam maar zeker krijgen we hoop op stapsgewijze versoepeling. Zeker rondom verpleeghuizen en begrafenissen is dit zó nodig, maarzover is het helaas nog niet.  

In meer en meer winkels is het echt te druk. Dat is een slechte zaak. We gaan daarover in gesprek met de ondernemers. Steeds meer signalen krijg ik ook over bepaalde groepjes jeugd: gewoonweg fout gedrag. Zoals het uitdagen van de politie, gebruik van drugs, het is her en der in Krimpen bar en boos. Dat moet anders. Ik doe dan ook via deze weg een klemmend beroep op ouders: laten we de langzame versoepeling niet op het spel zetten. Op de website van de gemeente staat precies wat mag en wat niet mag. Laten we elkaar daar aan houden.

Hou vol!

Martijn Vroom

Burgemeester

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s