Column: Wat komt hierna?

Op dit moment bevinden we ons met z’n allen in een pandemie. De crisis die ‘corona’ heet is van ongekende omvang en impact. Heel langzaam, maar zeker, worden de beklemmende maatregelen versoepeld. Voor de een te snel, voor de ander te langzaam.

Maar dat we op een bepaald moment in een volgende fase terecht komen staat buiten kijf. We zullen naar een ‘nieuw normaal’ moeten, dat een andersoortig Krimpen zal betekenen. Om mij als burgemeester voor te bereiden op deze toekomst ga ik vanaf eind mei gesprekken voeren. Met diverse Krimpenaren; mensen uit de zorg, ondernemers, mensen in de politiek en bij de hulpdiensten. Mensen uit de kerken, van verenigingen en van scholen.

Uiteraard behartig ik geen individuele zaken of help ik formulieren invullen. Want, met alle respect, anderen zijn daar beter in dan ik. Wel wil ik graat weten hoe het met u gaat en wat de bijdrage van iedereen gaat of kan zijn aan de nieuwe toekomst. Krimpen maken we samen, immers. Dat gebeurt zeker niet alleen op het raadhuis.

Mijn uitnodiging aan u is: wilt u ook met mij in gesprek hierover? Mail u mij dan via gemeente@krimpenaandenijssel.nl

 

Tot snel!

Martijn Vroom

Burgemeester

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s